perjantai 16. tammikuuta 2015

Kevään tuulia!

Se on kuulkaas nyt, ihan tuossa nurkan takana. Kevät nimittäin. Ulos katsoessani näen räntäsateen ja loskassa kävellessäni pohdin vain, että miksen laittanut uusia kumppareitani. 

Kevät on joka vuosi jollain tapaa uudistumisen aikaa, niin myös tänäkin vuonna. Huomaan uudistavani blogejani innokkaasti niin kauan, että avomiestä huolettaa aionko nukkua ollenkaan. Aamuisin herään virkeänä uuden päivän odotuksiin. Jep, ihan selvästi on kevät. Tai olen mennyt sekaisin päästäni.

Katselin Annon kevään kuvia ihastuksissani. Raikkaita värejä, pastellin sävyjä ja ihana valo. Valoa minäkin odotan. Kotikuvaaminen on vaikeaa, kun aamulla lähtiessäni kouluun on pimeää ja illalla kotiin tullessani on taas pimeää. Ihailen suuresti sisustusbloggaajia, jotka jaksavat panostaa kuvaamiseen ja ottavat kameran käteen heti valon pilkahtaessa. Koitan tänä vuonna tsempata itseäni!

Myös blogini ulkoasu on hieman muuttunut kevään tiimellyksessä. Se kaipaa vielä suuresti hiomista ja toivon, että ehtisin ensi viikolla koulussa askarreltua tänne jotain. Nyt taitan omaa sisustuslehteäni ja odotan innolla sen valmistumista.

Ihanaa alkanutta vuotta ja vielä ihanempaa kevättä kaikille!

(Kuvat: Kodin Ykkösen Elämäni koti, elamanikoti.kodin1.com)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäppä kommentti!