keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Matkalla Italiassa.

Kotiuduttiin Italian reissulta perjantaina tänne kylmään ja sateiseen Suomeen. Milanossa mittari lähenteli kolmeakymppiä, kun lähdettiin lentokenttää kohti ja aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta. Olisin voinut jäädä vielä vähäksi aikaa Italiaan, en ehkä Milanoon, mutta vaikkapa Venetsiaan tai Comolle.
 
Lähdettiin sunnuntaina Milanoon heti aamusta ja ensimmäinen päivä menikin Milanoa kiertäessä.
Toisena päivänä suunnattiin Sveitsin puolelle Foxtownin outlet-kylään shoppailemaan ja tehtiin hyviä löytöjä mm. Ralph Laurenilta & Timberlandilta. Tiistaina lähdettiin Venetsiassa käymään päiväretkellä ja sinne olis voinut kyllä jäädä vähän pidemmäksi aikaa. Venetsia oli ihana, eli ei ihan turhaan hehkutettu paikka! Keskiviikkona pyörittiin taas Milanossa ja torstaina oli vuorossa Como-järven ihastelu. Como oli myös ihan omaa luokkaansa, voi huokaus miten kaunis paikka!
 Perjantaina hengailtiin Milanossa ja odoteltiin lentokentälle lähtöä.
 
Ehdottomat lomatärpit oli Venetsia ja Como. Milano itsessään on aika tylsä paikka, jos lompakko ei pullota tuhansista euroista eikä huvita kierrellä pienempiä ja ei-niin-kuuluisia nähtävyyksiä. Venetsiassa ja Comossa aika meni sutjakkaasti vain kävellen ja nauttien maisemista. Suosittelen.
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäppä kommentti!