torstai 13. helmikuuta 2014

Lundby nukkekoti valmiina!

Viuh, nyt on kummitytön nukkekodin remppa valmis! Remppa valmistui vanhojen tapettikirjojen mallitapeteilla ja muutamien esitteiden avulla. Ikkunat on esim. jostain edustajan antamista näytteistä leikelty, hyihyi. Mun mielestä nukkekodista tuli aivan valloittava! 

Äiti otti mukaansa lankarullia meiltä lauantaina ja aikoi virkata kahdenlaisia mattoja nukkekotiin. Räsymattoja erilaisista pastellisävyistä sekä pyöreitä virkattuja mattoja eri väreissä. Innolla odottelen mattojen saapumista.

Oon ostanut muutamat kalusteet valmiiksi kummitytölle. Puiset antiikkikalusteet ostin torilta ja toisenlaisia kalusteita ostin ystäväni tytöltä. Antiikkikalusteet ovat jo nukkekodissa, toiset vielä tulossa :)

Taitaa nukkekoti lähteä omaan kotiinsa jo tässä kuussa vähän ennakkoon tulevana synttärilahjana. En malta oottaa elokuuhun asti, että kummityttö pääsee leikkimään uudella kodillansa.

3 kommenttia:

 1. Todella onnistunut remppa :). Itse virittelen samantyylistä projektia parhaillaan ja etsiskelen tietoa nukkekotirempoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tosiaan, nuo tapetit on oikee tapettia, eli aika paksua niin oli helppo laittaa. Tarkka pieni mattoveitsi on myös ihan ehdoton :)

   Poista
 2. Tää oli aika helppo remppa! Just eilen katsoin tori.fi et oliko siellä nukkekoteja myynnissä! :)

  VastaaPoista

Jätäppä kommentti!