keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Vuonna 2014.

Ihanaa uutta vuotta kaikille!

Mietittiin eilen ystävien kanssa, että mitä toivotaan vuodelta 2014. 
Jatkoin pohtimista tänä aamuna ja tässä hieman pohdinnan tuloksia;

1. Liikunta. Sitä on lisättävä, ihan missä tahansa muodossa. Joka vuosi ihmiset aikovat liikkua enemmän ja laihduttaa, niin myös tänä vuonna. Viimeiset kaksi vuotta oon liikkunut aivan liian vähän ja ollut koko ajan väsynyt, joten nyt ois korkee aika alkaa toimimaan. Oon lukenut, että liikunnan harrastaminen vaikuttaa unen laatuun, mielialaan ja terveyteen. Siispä kohti terveellisempää ja parempaa elämää!


2. Keskity laatuun, älä määrään. Shoppaillessa pitäis muistaa aina kultainen perussääntö; Ei se määrä, vaan se laatu. Ihan liian usein tulee ostettua jotain viiden euron t-paitoja, mitkä kestää yhden pesun. Ei kiva. Nyt oonkin jo ryhdistäytynyt vähän ja yrittänyt ostaa vain laadukkaampia matskuja.


3. Matkaile. Lähde vaikka naapurikaupunkiin reissuun. Matkailu avartaa. Tammikuussa onkin jo Tukholman reissu buukattuna ja maaliskuussa olisi tarkoitus hypätä koneeseen kahden ystävän ja heidän lastensa kanssa. Matkailu on ihanaa ja sitä pitää harrastaa aina kun mahdollista!


4. Rentoudu, nuku hyvin, älä stressaa. Itselläni on paha tapa stressata helposti töistä ja muutenkin omasta elämästä. On pakko puuhata koko ajan jotain, ettei tuu stressiä. Tänä vuonna aion vähentää stressaamista, mennä hieman aiemmin nukkumaan ja rentoutua. Vaikka istumalla sohvalla blogin parissa.

Voihan toki olla, ettei kaikki ihan hetkessä tapahdu, mutta mitäs sitten. Mulla on aikaa odotella.

Mitäs teidän vuoteen 2014 on suunnitteilla?


Kuvat; nike, ellit, iltalehti, mtv

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäppä kommentti!