torstai 12. joulukuuta 2013

Ideoita seinien maalaukseen.

Meillä on edessä todennäköisesti ensi vuonna makuuhuoneen seinien maalaus. Ollaan kypsytelty ideaa maalaamisesta ja muutamien kuukausien ajan ja ostin jo maalipesun ja välineet valmiiksi.
Makuuhuoneessahan on tällä hetkellä hieman helmiäishohtoinen puunsyykuvioinen tapetti, jonka kellertävä sävy ei kulje yhdessä muiden tilojen sisustuksen kanssa.
 
Pyörittelin mielessäni ajatusta tunto hienolla maalaamisesta, se on aika hauskaa ja helppoa puuhaa ja seinistä saa mielenkiintoisen näköiset helposti. Nyt mietin vaan, että laittaisko siihen tunto hienon päälle jotain kimalletta tai helmiäislasyyria? Toisaalta tykkäisin mattapintaisesta seinästä makuuhuoneessa, se rauhoittaisi tilaa. Makuuhuoneessa voisi kuitenkin olla jotain erikoisefektia, ja kun maalivaihtoehtoja on niin monia, tekisi mieli kokeilla kaikkea!
 
Ja taas selailenTikkurilan sivuja, näin siinä aina käy. On kiva, että sieltä löytyy paljon kuvia ja ideoita. Töissä meillä onkin iso kansio Taika-maaleista, joten niistä näkee sitten todellisuudenkin.
Mää kyllä luulin jo melkein päättäneeni, että meille tulee Tunto hieno lastalevityksellä vaaleanharmaata tai valkoisena ja sen päälle Taika Stardust hopeana. Saas nähdä. :)
 
 

2 kommenttia:

  1. mää valitsisin tuon alimmaisen, t. äiti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onki tosi kiva, se on aika paljon saman tyylinen ku meijän olohuoneen seinä!

      Poista

Jätäppä kommentti!