perjantai 30. elokuuta 2013

Arkea.

Viikko on vierähtänyt ohi hurjaa vauhtia ja blogikin on viettänyt hiljaiseloa. Viikon sisällä on tapahtunut kaikenlaista; ihana ystäväni kihlautui ja sitä on iloittu monta päivää (iloitaan siis vieläkin)! Oon ollu töissä vähän pidempiä päiviä ja käynyt kaupungilla hengailemassa ystävien kanssa. Juhlin avomiehen kanssa kahden vuoden yhteistä taipaletta keskellä viikkoa ja oon kokkaillut erityisen hyviä ruokia. Siihen se aika onkin sitten joutunut. :)

Ensi viikolla pidetään kihlajaispalaveria tyttöjen kanssa, jeejeejee ja valmistaudutaan perjantaina koittavaan viikonlopun Raahen reissuun. Ihana päästä kotona käymään. Onpa nyt kyllä mukavaa!
Siskokin on innostunut laittelemaan kuvia Australiasta ja seuraan innolla melkeen joka päivä joko ne ois kirjotellut uusia juttuja blogiin.

Sain Italiasta (siis sieltä romanttiselta kihlajaismatkalta) ihania tuliaisia, Pinokkiopurkissa oliiviöljyä ja hillittömän ison pussin pastaa, kyllä nyt kelpaa. Lisäksi avomies sai Lionseja ja toisia karkkeja, joita taidan vähän mennä maistamaan ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäppä kommentti!