lauantai 27. heinäkuuta 2013

Yö metsässä.

Tämä päivä alkoi extemporereissulla Porvooseen. Aamulla avomies ehdotti, että lähettäis Suomenlinnaan mutta tietty mun piti pistää paremmaksi ja lähdettiin sitten Porvooseen. Käytiin surffiravintolassa syömässä ihanaa ruokaa ja käveltiin ristiin rastiin vanhaa kaupunkia. Ihana paikka, sinne vois vaikka muuttaa. Paahtimossa juotiin sivistyneesti yhdet ja karkkikaupasta ostettiin kotiin tuliaisia. 

Ainiin, käytiinhän me sisustusliikkeissäkin ;) Mikäs se semmonen Porvoon reissu on, jossa ei käytäis sisustusliikkeissä? Aika paljonhan siellä on maalaisromanttisia ihania liikkeitä, joissa on rautalankasydämiä ja ihania kristalleja. Ei vaan ihan meidän kotiin sopivia. Yksi liike nousi ihan lemppariksi ja sieltä kotiutinkin jo kauan haaveilemani tyynyn. Saanan ja Ollin "Yö metsässä"-tyyny koristaa nyt kotiamme. Aivan ihana! Piipahtakaa ihmeessä Design Delissä Jokikadulla jos Porvooseen menette.


2 kommenttia:

  1. Tosi kiva tyyny. Sopii teille tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, päätin, että voin satsata kivaan tyynyyn vähän enemmänkin. Nyt haluaisin sitten makuuhuoneeseen samanlaisen ku kävin mallailemassa sitä sinne.. :P

      Poista

Jätäppä kommentti!