tiistai 14. toukokuuta 2013

Lempipaikka kodissani.

Sain mielenkiintoisen haasteen Every Home Has a Silver Lining- blogista.
Haaste koskee oman kodin lempipaikkaa. Melkein jokaisella on jokin lempipaikka omassa kodissaan, ja tässä haasteessa tämä lempipaikka olisi tarkoitus jakaa kuvin myös muiden kanssa. Sanallisesti voi sitten kertoa, miksi tämä kyseinen paikka on juuri Sinun lempipaikkasi.

Minun lempipaikkani kodissamme on keittiö. Ai miksi? Keittiössä tehdään ruokaa, hyviä leipomuksia, jaetaan usein päivän kuulumiset yhteisen ruokailun aikana, nautitaan viikonloppuisin kiireettömistä aamukahveista, juoruillaan ystävien kanssa ja katetaan pöytä täyteen herkkuja vieraille. Seuraava suurempi keittiötapahtuma meillä on, kun odotetaan isoveljeäni ja hänen tyttöystäväänsä meille kylään! Isoveljeni tyttöystävä tulee kaiketi ensimmäistä kertaa Suomeen ja luvassa on suomalaisia herkkuja. Silloin on pöytä taas koreana ja ihanat ihmiset paikalla.
Keittiö yhdistää ihmisiä.
Toki meidänkin keittiössä on muutamia asioita mitä tekisin toisin, jos olisin itse päättänyt tästä keittiöstä. Kiiltävät kaapinovet vaihtuisivat mattaan, välitilan laatat olisivat valkoista fasettilaattaa tiililadonnassa, astianpesukone olisi integroitu ja mikron alla oleva kaappi olisi vetolaatikko. Vaikkei keittiössä näitä ole, olen onnellinen tästä keittiöstä. Tämä on ensimmäinen yhteinen koti avomiehen kanssa ja täällä on koettu monia hyviä kokkaustuokioita!

Haluaisin haastaa samaiseen haasteeseen myös muita bloggaajia;

Hajamielistä haaveilua

Hopeasinisiipi

Hullaannu ja hurmaannu

Koti asemalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäppä kommentti!