perjantai 1. maaliskuuta 2013

Maalattu puu.

Meillä töissä on tällä viikolla ihan selkeästi luova viikko meneillään. Ollaan maalattu, tapetoitu, lakattu ja askarreltu muutenkin! Tummanharmaata maalia jäi edellisestä projektista yli ja, kun työkaveri kysäisi heitetäänkö se pois niin tuumasin maalaavani vaikkapa puun ylijääneellä maalilla. Ei muuta kuin lyijykynä käteen ja piirtelemään seinään. Puun rungon piirsin ihan omalla kaavalla, ei siis mitään mittoja tai kuvia tai piirtoheittimiä, pelkkä lyijykynä vain. Lisäsin mustaa pastaa harmaaseen maaliin ja aloin maalaamaan.

Tällä hetkellä se puu näyttää tältä! Oon jo ehtinyt maalaamaan siihen parilla eri ruskealla sävyllä uutta ilmettä ja leikellyt lehtiä valmiiksi vanhentuneista tapettikirjoista. Huomenna jos pääsis vaikka laitteleen lehdet paikalleen.. :)
2 kommenttia:

  1. Tosi hieno puu. Itsekseni funtsin, että jos olis lapsia, maalaisin lastenhuoneeseen puun, johon voisi kiinnitellä lehtiä/ lumihiutaleita vuodenaikojen mukaan :)

    VastaaPoista
  2. Joo, nuo lehdet on näissä kuvissa kiinni ihan teipillä. Tänään kyllä liimasin ihan tapettiliimalla lehdet paikoilleen mut periaatteessa sinitarrakin kävis jos haluais vaihdella niitä :)

    VastaaPoista

Jätäppä kommentti!