tiistai 19. helmikuuta 2013

Lissabon.

Heippa. :)

Kevättä ja kesää odotellessa on hyvä pohtia, mihin sitä suuntaisikaan kesälomalla! Ollaan haaveiltu, et lähettäis Lissaboniin yhdistetylle ranta- ja kaupunkilomalle. Onko kukaan ikinä ollut Lissabonissa? Jos on, pienet lomavinkit ois tarpeeseen..

"Lissabon on Euroopan lämpimimpiä pääkaupunkeja. Kevät- ja kesäkuukaudet ovat yleensä lämpöisiä ja korkeimmat lämpötilat ovat yli 30 °C heinä- ja elokuussa ja alimmat 15–20 °C. Syksyt ja talvet ovat tyypillisesti sateisia ja tuulisia; toisaalta aurinkoisetkaan päivät eivät ole harvinaisia. Lämpötilat ovat harvoin alle 5 °C keskiarvon ollessa yleensä 10 °C. Auringonpaisteen määrä vuodessa on keskimäärin 3 300 tuntia. Sadetta saadaan keskimäärin 100 päivänä vuodessa."
Wikipedia

 "Lissabon tarjoaa kaupunkilomalaiselle mm. leppoisia kävelyretkiä vanhan kaupungin kaduilla ja nähtävyyksiä, jotka ovat ihan oma lukunsa. Lissabon on myös erinomainen shoppailukohde. Vaatteita, koruja, kenkiä, laukkuja, hajuvesiä, rihkamaa ja melkein kaikkea mitä ikinä voit tarvita."
Tjäreborg 

                             Kuvitteena muutama kuva meidän Barcelonan reissulta marraskuulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäppä kommentti!