lauantai 2. helmikuuta 2013

IN & OUT- haaste!

In & Out haasteessa pyydän sinua kertomaan, mikä sisustukseen liittyvä asia lyö itsensä läpi ja mikä sen sijaan vaipuu unholaan kuluvan vuoden aikana. Asia voi olla esine, väri tai tyylilaji, pääasia että se liittyy sisustukseen. Kerro valintasi tekstillä, kuvilla ja/tai linkein. Myös yllä oleva haaste-kuva on käytössäsi.

Saatuasi haasteen, kerro vastauksessasi keneltä haasteen sait ja valitse viisi bloggaajaa, kenelle lähetät haasteen eteenpäin. Muista myös käydä kertomassa haastamillesi bloggaajille haasteesta!
***
 
Sain siis tosiaan ihanalta Every Home Has a Silver Lining :n pitäjältä mielenkiintoisen haasteen! Tälläiset haasteet ovatkin kivoja, näissä pitää oikeastaan vähän jo pohtiakin jotain. 
 
Haasteen laitan eteenpäin seuraaville blogeille;
 
 
 
 
 
 
  
 
 
Itsensä tänä vuonna sisustuksessa tulee lyömään läpi entistä enemmän graafisemmat kuviot ja mustavalkoisuus niin tapeteissa kuin astioissakin. Hyvinä esimerkkeinä näistä ovat Värisilmän Skandinavian Designers-tapettimallisto ja Arabian uusi Piilopaikkasarja.
 

Tämä unholaan-juttu onkin vähän vaikeampi! Omassa työssäni koen, että harmaa on uusi ruskea ja beige sisustuksessa, joten sanon ruskean värin sisustuksessa olevan historiaa. Vanhat ruskeat tyynynpäälliset, verhot ja sohvat halutaan nykyään harmaina tai valkoisina.

 

                      Kuvat arabia, boråstapeter, tikkurila ja sotka.

4 kommenttia:

 1. Suurkiitokset sinulle todella mielenkiintoisesta haasteesta <3 Oli mukavaa lueskella sinunkin mietteitäsi in & out asioista :)

  Ihanaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppas hyvä, tää olikin mielenkiintoinen haaste! Meillä kävi juurikin sitten töissä niin, että asiakas halusi ruskeita laattoja kylpyhuoneeseen.. Hän ei halunnut harmaata, koska se on niin IN! :D

   Poista
 2. Kiitti Anni haasteesta, mun täytyy ihan pähkäillä tosissaan. Oon niin jämähtänyt omiin mieltymyksiin! :D

  VastaaPoista

Jätäppä kommentti!