sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Mietiskelyä.

Leppoisaa sunnuntai-iltaa kaikille!

Meillä on täällä käynnissä hurja pohdinta aiheesta ruokapöytä ja sen seuraksi tulevat tuolit.
Tällä hetkellä meillä on minun papan tekemä ihana koivuinen pöytä, joka on käsitelty tumman pähkinän väriseksi. Pöydän ympärillä on neljä verhoilemaani vanhaa tuolia, jotka on käsitelty pöydän sävyyn sopivaksi.

Haaveillaan nyt kuitenkin valkoisesta ruokapöydästä, ja sellainen löytyisikin äidiltäni Turusta. Papan tekemä sekin, siitä nyt ei vaan luovuta! Aluksi ajateltiin pinnatuoleja siihen ympärille, mutta nyt mieleen on hiipinyt salakavalasti ajatus, että josko sittenkin ostettais Artekin tuolit siihen ympärille. Neljä valkoista nousukausituolia (tuoli 66). Valkoisien tuolien seurana meillä olis sitten musta samanlainen tuoli tai keltainen pinnatuoli.

Meidän pöytä matkustais isoveljelleni ja hänen avovaimolleen, jahka he sieltä Afrikan matkaltaan Suomeen kotiutuvat. Eli papan pöytä matkais vain toiselle lapsenlapselle. :) Ja halutessaan takaisin meille.

Nyt me jatketaan pohdiskelua.. tai minä jatkan, avomies soittelee kitaraa tuossa vieressä.

                                                                      Kuva Artek

4 kommenttia:

 1. Minäkin haaveilen uudesta valkoisesta isosta ruokapöydästä! Meillä on ikävä kyllä sellainen tilanne ettei sellaista omista eikä sukulaistenkaan nurkista löydy. Eli täytyypi lähteä joko kaupoille tai ehkä päädymme sellaisen teettämään.

  Mukavaa alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tuleva ruokapöytä on neljän hengen pöytä, mutta sopii juuri hyvin meille kahdelle. Ei me enempää tilaa tarvittaiskaan.
   Kannattaa tsekkailla tori.fi-palstaa, mä voisin ostaa sieltä melkeen kaiken ja siellä on tosi paljon ruokapöytiä!

   Sitä samaa sinulle :)

   Poista
 2. Mun blogissa on sulle tunnustus :) ehhasl0.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, onpa mukava! Täytyykin pistää tunnustus jakoon! :)

   Poista

Jätäppä kommentti!