tiistai 4. joulukuuta 2012

Taime(ne)t.

Stockmannin etuja tässä kuussa on mm. ihanat Taimi-pussilakanat, harmaana tai tummansinisenä. Meiltä löytyy ennestään Taimi-tyynynpäälliset mustavalkoisina sohvan nurkista. Tykkään kuviosta ja yllättäen se sijoittuukin kuuskytluvulle. :)

Sattui muuten hauska juttu noita tyynynpäällisiä ostaessani. Menin Hakaniemen Sokokselle ja pienen etsinnän jälkeen kysäisin myyjältä, sattuisiko heillä löytymään Taimi-tyynynpäällisiä. Myyjä meni hieman hämilleen ja lähti kulkemaan kohti osastoa, jossa tyynynpäällisiä on. Matkalla hän esitti kysymyksen; "Onks niissä kaloja?" :D Kerroin, että ne on mustavalkoiset ja kukkaiset, jolloin myyjä meni enemmän sekaisin. Ei löytynyt kuulemma.

Noh, ostin sitten muita juttuja ja mennessäni kassalle oli sama nuori nainen kassan takana muiden myyjien kanssa. Myyjä huomasi minut ja kysäisi muilta myyjiltä; "Onko meillä Taimen-tyynyliinoja?" Korjasin, että tyynyliinan nimi on Taimi. Muut myyjät alkoivat nauramaan ja tiedustelivat tiesikö nainen, mikä on taimi. Kävi ilmi ettei nuori nainen tiennyt mikä taimi on, vaan luuli sinnikkäästi koko ajan, että etsin kalakuviollisia tyynyliinoja. Tokaisi jopa, että "Eivätkö taimi ja taimen ole sama asia?" Kyllä nauratti. :)

Sain omani ostottettua loppujen lopuksi Helsingin Sokokselta, ilman kalan kuvia ;)


Nämä Taimet kelpuuttaisin kotiini ihan milloin vaan! Kuvat Finlayson.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäppä kommentti!