tiistai 11. joulukuuta 2012

La case de paulin.

Viime viikolla meidän kotiin rantautui hieman vaivihkaa uudet sisustusvalot! Stockmannilla oli alennuksessa monessa sisustusblogissa nähdyt La case de cousin paul-sisustusvalot ja niistä innostuneina halusin ne myös meille. Yleensä mun päähänpistot on sellaisia, et ne on pakko saada ja mielellään heti! Kävinkin jo viikko sitten sunnuntaina niitä kyselemässä, mutta olivat menneet loppumaan ennen aikojaan, höh. Piti sitten odotella pari päivää ja käydä uusintakierroksella ostamassa ne. Ei tarvinnut pettyä. :)

Valojen kokoamisesta olin lukenut jo etukäteen vaikka minkälaista kauhutarinaa, kuinka palloihin ei saa leikattua oikean kokoista reikää ja kuinka ne jää näin ollen roikkumaan löysästi. Höps!
Helppoa kuin mikä, leikkasin molemmille puolille reikää n. puolen sentin viillot terävillä kynsisaksilla ja ujutin valot palloihin. Hienosti meni, eikä jäänyt yhtään löysiksi. Eli ei kannata pelätä kokoamista.

Valot on meillä tällä hetkellä olohuoneessa televisiotason päällä, mutta siihen ne ei kyllä tule jäämään. Siirretään ne makuuhuoneeseen sen jälkeen, kun uusi sänky ja sängynpääty ovat tulleet. Kyllä sitten kelpaa ottaa kuvia uudistuneesta makuuhuoneesta valoineen päivineen  :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäppä kommentti!