torstai 27. joulukuuta 2012

Kiltti tyttö.

Heipparallaa!

Tulin eilen illalla kotiin Raahesta aivan kauhian lahjamäärien kans! Olin ollu tooooooosi kiltti näköjään.
Koko reissu oli muutenkin ihan paras, sain nähdä mummuja ja pappoja, kummisetiä ja -tätejä, serkkuja, muita sukulaisia ja ihania kummilapsia ja ystäviä! Ja tietysti omaa perhettä. Tykkään ihan kauhiasti teistä kaikista :) Varsinkin mun ihanista kummilapsista, ku ne on vaan niin ihania ja söpöjä ja maailman parhaita!

Joulupukki oli tarkkaan kuunnellu mun toiveita tänä vuonna, ku joulupaketeista paljastu juuri toivottuja asioita. Mukana paketeissa oli mm. nämä;

 Lisäksi sain Kalevalan Vanamo-sormuksen ja Lumikukka-riipuksen, villasukat, ihanan muffinssikirjan ja -vuoat, lottokupongin (musta tulee miljonääri!!!), rahaa, kynttilöitä, keittiöpyyhkeen, neuletakin, muumimukin, lahjakortin sokokselle, saippuaa ja leffalippuja. Ja jotain pientä ja kivaa tietysti, suklaata, karkkia ja sen semmoista. Olin kyllä aivan järkyttyny oikiasti miten paljon sain lahjoja, kaikki oli tänä vuonna jotenkin innostunu lahjojen ostelusta. Ihan niinku minäki, ostin mm. pikkusiskolle neljä lahjaa :)

Parhain lahja kuitenkin tänä vuonna oli se, että sain viettää aikaa läheisteni kans ja olla pitkään kotona. Mulle on tärkeää saada viettää aikaa mummujen ja pappojenki kans, niiltä oppii aina jotain käytännöllisiä vinkkejä ja on niin hauskaa nähä ku ne on onnellisia meijän puolesta. Voi että! Melkeen tulee tippa linssiin taas, ku tietää ettei vähään aikaan niitä nää.

Nyt suuntaan bussiin ja Vepsäläiselle alennusmyynteihin katteleen löytyiskö mitään kivaa kotiin! Heippahei ja hauskaa torstaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäppä kommentti!