tiistai 11. syyskuuta 2012

Haastetta kehiin!

Sain tämän haastetehtävän siskoltani Eevalta, joten eiköhän aleta hommiin! Osan haasteesta aloitinkin jo eilen, vaan eipä tämä mun hidas nettini alkanu yhteistyöhön sen jälkeen, niin nyt sitte jatkan. :)

"This little award is all about discovering new blogs and helping those with less than 200 followers to get recognised."

1. Each person tagged must post 11 things about themselves.
2. They must also answer the 11 questions the ' tagger ' has set for them.
3. They must create 11 more questions to ask bloggers they have decided to tag.
4. They must then choose 11 bloggers with less than 200 followers and tag them in their post.
5. These lucky bloggers must then be told.
6. There's no tag backs.


1. Oon aina ajatellu etten oo kauhian siisti ja järjestelmällinen ihminen, mutta nyt vanhemmiten oon huomannu, että kaikkien mun kavereiden mielestä oon semmonen ja se on aika hassua! Ehkä mä oon sitte siisti ja järjestelmällinen :)

2. En oo ikinä ennen asunut kenenkään miehen kanssa avoliitossa, joten tämä tuleva muutto on ihan ensimmäinen virallinen avoliitto! Toivottavasti myös viimeinen.

3. Mulla on tietokoneella monia eri kansioita, tykkään tehdä inspiskansioita koneelle ja kerätä niihin erilaisia ideoita ja kuvia. Tietokoneelta löytyy mm. tyyli-, hius-, sisustus- ja jopa hääkansio!

4. Oon innokas leipoja ja tykkäänkin leipoa ja kokeilla uusia reseptejä tiuhaan tahtiin. Tällä hetkellä omenapiirakka on suosikki ja viime viikolla tein elämäni ensimmäistä kertaa omenahilloa ihan ite alusta loppuun saakka! Vähänkö oon ylpeä itestäni. :)

5. Mun vaatekaapissa on aika paljon vaatteita, mutta käytän niistä vaan ehkä 1/4 osaa. En vaan jaksa ettiä mitään kivoja vaatteita kaapin pohjalta, vaan laitan samat mitkä on ollu aiemminkin.

6. Tykkään shoppailusta, tosin turhaudun äkkiä ja meen mieluummin istumaan kahville ku ravaan kaupoissa jatkuvasti. Englannissa asuessani ostin niin paljon vaatteita, et mun shoppailukiintiö oli täynnä ainakin kahdeksi vuodeksi eteenpäin!

7. Rakastan puuta! Sitä miltä se tuoksuu, miltä se tuntuu ja mitä siitä saa aikaiseksi. Koulussakin minä olin se, joka tais ainoana tehdä huonekalun opinnäytetyökseen kun muut teki sisustussuunnitelmia. Noh, pappa on puuseppä, joten kai se on perintöä sieltä.

8. Kirjoittelen listaa, mistä löytyy kaikki haaveissa olevat ostokset. Listalta löytyy mm. Secto-valaisin, Marimekon tasaraita-pussilakanat, Finlaysonin Taimi-tyynynpäälliset, Mademoiselle-tuoli..

9. Oon tällä hetkellä ihan äärettömän onnellinen! Eilen just mietin, että mulla on kyllä kaikki mitä oon aina toivonu. Ihana perhe, parhaat ystävät, hyvä työpaikka, kivat työkaverit, ihana mies ja ihana koti. Elän ehkä elämäni onnellisinta aikaa tällä hetkellä.

10. Haaveilen salaa, että lähtisin vielä joskus opiskelemaan kalustemuotoilua tai sisustusarkkitehtuuria johonkin. Selailen koulujen nettisivuja ja oon lähettänyt muutaman yhteydenottopyynnönkin jopa.

11. Mulla on kaks ihanaa kummilasta, poika ja tyttö. Oon aivan mahottoman ylpeä molemmista pikkuisista ja harmittaa suunnattomasti ku molemmat asuvat yli 600km:n päässä minusta. Onneksi meen jouluksi kotiin, niin sitte nään molemmat ja pussaan ne puhki! :)

1. Mitä teit ennen tätä postausta?
2. Entä tämän jälkeen? :D
3. Harrastatko mittään säännollisesti?
4. Oliko hyvät kämpän läksärit?!
5. Mikä on sun lempiruoka...
6. Ja millon tuut tekemään sitä myös mulle??
7. Miksi alotit pittää blogia?
8. Mikä ois sun seuraava vaateostos? Ja miksi?
9. Mikä on lempiväri?
10. Lempialkoholijuoma?
11. Ja loppujen lopuksi, mitä sulle muuten kuuluu? :) Kerro kaikki!1. Katoin Todistettavasti syyllistä, leivoin omenapiirakkaa ja tsättäilin facebookissa.

2. Soitan tulevalle avomiehelle ja kysyn, et joko se on päättäny minkälaisen kameran mää ostan itelleni.

3. Mää oon maailman huonoin harrastaja tällä hetkellä, en harrasta yhtään mitään! Pitäis kyllä.. ehkäpä sitte Espoossa. :)

4. Oli tietty! Kauhiana ruokaa ja kaikkia hyvvää syötävää, ihanat ihmiset ja ihana koti. Voiko parempaa olla?

5. Ööm.. Tällä hetkellä mun lemppariruoka on varmaanki Chili con carne-soppa, se on ihan huippua ja voisin syyä sitä varmana joka päivä!

6. Teen sitä sulle ens kerralla ku nähhään, tai tuu meille syömään, me varmana tehhään sitä kotona Espoossa aika usein.

7. Oon aina tykänny kirjoittamisesta ja semmosesta vähän päiväkirjamaisesta tyylistä. Lisäksi mun pääkopassa on aina ihan liikaa ajatuksia ja ideoita pyörimässä ja on mukava jakaa niitä muiden kanssa. Tykkään myös mallailla kuvia ja ottaa kuvia, tosin tällä hetkellä mulla ei vielä oo sitä kameraa..

8. Mun seuraava vaateostos on varmaankin joku ihanan lämmin neule. Tai sitte mustat pillifarkut syksyyn/talveen saappaiden kans.

9. Tykkään valkoisesta, voiko sen laskea väriksi? Jos sitä ei lasketa, niin tykkään tumman tammen väristä. :D

10. Lempialkoholijuoma.. hmm.. aika paha kysymys! Bacardi breezer mansikka vaikkapa!

11. Mun elämään kuuluu oikein hyvää! Kolmen viikon päästä oon maailman ihanimman miehen avovaimo, mulla on uus koti ja saan sisustaa ja pähkäillä mihin huonekalut menee. Töissä menee hyvin, asiakkaat on kivoja ja työkaverit ihan parhaita! Lisäksi mulla on ihan parhaat ystävät, joten ei voi muuta ku hymyillä :)

Seuraavat kysymykset on Anniinalle, joka pitää aivan ihanaa blogia osoitteessa www.hajamielistahaaveilua.blogspot.com


1. Kuka olet, mistä tulet ja mistä haaveilet tulevaisuudessa?
2. Milloin ja miksi aloit kirjoittelemaan blogia?
3. Millaista sisustusta et missään nimessä haluaisi kotiisi?
4. Ketä ihailet ja miksi?
5. Mikä oli unelma-ammattisi, kun olit pieni?
6. Suosikkiblogisi?
7. Paras ohjeesi elämälle?
8. Rakkain huonekalusi?
9. Paras lapsuudenmuistosi?
10. Jos kodissasi syttyisi tulipalo, minkä tavaran pelastaisit ensimmäisenä ja miksi juuri sen?
11. Mitä terveisiä lähetätä blogisi lukijoille?1 kommentti:

Jätäppä kommentti!