lauantai 25. elokuuta 2012

Teen ystäville.

Heipparallaa!

Kuinkas moni juo mieluummin teetä kahvin sijaan? No minä ainakin!
Teen juomisessa on yks huono puoli (hampaiden kellastumisen lisäksi siis) ja se on se, että jos juot pussiteetä, ne pussit pittää aina kerätä jälkiruokalautasen päälle tai jättää kuppiin lillumaan jos roskista ei oo lähellä! Pöh sanon minä!

Mulla on itellä KoKo-sarjan pikkusia lautasia, ne sopii teepusseille hyvin, mutta nyt haluan kyllä teekannun muotoisia aluslautasia. Mun tädillä Outilla (samanlainen astiafriikki ku minäki!) on sellaisia, muistaakseni eri maasta tuotuja ja ne on aivan ihania! Nyt oon seilannu netissä nettikauppoja läpi ja löytäny pari hyvää vaihtoehtoa..

Saako jo painaa tilaa-nappia?Kuvat wanhamartta (josta saat vihreän lautasen tilattua) & dottyandbetty (josta saat punaisen lautasen tilattua)

Nyt mää joudun hetken aikaa vielä juomaan pussiteetä, ku hajotin mun rakkaan pressopannun säpäleiksi. Olihan se jo vähän rikki ja kulunut, mutta jokapäiväisessä käytössä se kesti melkein kaks vuotta. Sain sen kummisedältä joululahjaksi ja nyt harmittaa ku se hajos. Nooh, ei muuta ku uuden ostoon. Uudella pressopannulla aion valmistaa muumiteetä! Olet ihana-tee on aika ihanaa, kannattaa kokeilla!

2 kommenttia:

 1. Älä ala keräämään kaiken maailman rihkamaa. Osta kunnon teesihti omalla kupilla ja ala juomaan oikeaa teetä, eli irtoteetä. Maistuu paremmalle ja on laadukkaampaa ja makuja on satoja eri puolilta maailmaa.
  Paras tapa on kuitenkin hankkia oikein kunnon teepannu, jossa teen lehdillä on riittävästi tilaa laajeta.
  Niin ja olethan sinä myös sisustussuunnittelija, etkä mikään pelkkä sisustusmyyjä!!! :)

  VastaaPoista
 2. Mää luulen, että mulle ei annettais enää lupaa ostaa astioita tai kaiken maailman rihkamaa ennen muuttoa ainakaan! :P

  Irtoteetä mulla onkin kotona vaikka millä mitalla, nyt vaan pitäis alkaa käyttään niitä! Ehkä voisinki tänään käydä hakemassa teesihdin..

  Ai, hups. Enkä pelkästään sisustussuunnittelija ja sisustusmyyjä, vaan myös kalustesuunnittelija ;)

  VastaaPoista

Jätäppä kommentti!