tiistai 21. elokuuta 2012

Sängynpäätyideaa

Oon muuttamassa uuteen osoitteeseen lokakuun alussa ja aikeissa olis ostaa uus leveämpi sänky, johon mahtuu sitten kaksi ihmistä hyvin nukkumaan. Ja sänkyynhän tarvitaan tietysti hieno sängynpääty, joka myös suojaa hienosti (ja vaivalla!) tapetoitua seinää.

Netistä löytyy vaikka minkälaisia hienoja ideoita ja valmiita sängynpäätyjä, mutta aina jotain puuttuu. Haluaisin sängynpäädyn, jossa ois jotain omatekoista ja persoonallista. Ehkäpä tästä syystä päädyin myös suunnittelemaan omaa mallia.

Kuusipaneeli, valkovahattu, koristelistat, puun tuoksu..
Siinä on lähtökohdat, eiköhän niistä jotain synny. Kapea kuusipaneeli, joka kulkee poikittaisesti, ei pystysuuntaan siis. Vahataan osmo colorin kuultavalla puuvahalla (sävy kuusi) ja lopuksi naputellaan koristelistat kiinni.

Eikä mitään mdf-levyä, yäk. Oon ollu aina sitä mieltä, et oikiat puiset huonekalut on parasta. Osaksi se varmaankin johtuu siitä, että pappa on itseopiskellut puuseppä ja on tehnyt suurimman osan meijän huonekaluistakin! Puuta sen olla ja pitää! Kiitos kaunis papalle, sillä miehellä ei ainakaan oo peukalo keskellä kämmentä. :)

Tämä valeponttinen kuusipaneeli ois aika lailla juuri sellainen, mitä mää toivoisin.
Tästä tulis hieno pikkasen maalaisromanttinen sängynpääty, eli just sopiva meille!
Löysin tämän mallin lauta.fi:n sivuilta, mutta luulis muualtakin löytyvän.

Tuossa alimmaisessa kuvassa ois hyvä idea, mutta meille se tulisi siis valkoisena ja ilman mustia listoja! Jos tykkää rouheasta hieman tehdasmaisesta tyylistä niin kannattaa klikkailla ittensä hobbyhallin sivuille, sieltä löytyi myös tämä kyseinen sängynpääty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäppä kommentti!